+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si
DNEVI DEJAVNOSTI

DNEVI DEJAVNOSTI

 

RODITELJSKI SESTANEK

RODITELJSKI SESTANEK

Spoštovani starši/skrbniki!

Vabimo vas na roditeljski sestanek, ki bo v sredo, 15. februarja 2023, ob 16. uri v jedilnici osnovne šole Puconci.

Predaval bo g. Domen STRMŠNIK: “KAKO SE POČUTIŠ?

OBVESTILO

NAJVEČJI SPLETNI KVIZ O VARNI RABI INTERNETA NA SVETU

NAJVEČJI SPLETNI KVIZ O VARNI RABI INTERNETA NA SVETU

16. februarja bo potekal največji spletni kviz o varni rabi interneta na svetu.

Vseslovenski spletni kviz organizira ekipa Varni internet v sodelovanju z A1 Slovenija.Učence osnovnih šol želimo s tem še dodatno ozavestiti o pomenu varne in odgovorne uporabe spleta. Na naši Osnovni šoli Puconci se bodo kviza udeležili učenci petih in šestih razredov.  

Poskušali se bomo združite se z več tisoč osnovnošolci iz vse Slovenije in se s skupnimi močmi poskusili vpisati v slavno knjigo GUINNESS WORLD RECORDS

Dogodek bo združeval pravo mero izobraževanja, novih informacij in zabave. Učence bo skozi kviz vodil stand up komik in voditelj Sašo Stare, ki bo poučnim vsebinam dodal kanček humorja in poskrbel, da si bodo otroci naučeno tudi zapomnili.

AKCIJA ZBIRANJA POKROVČKOV

AKCIJA ZBIRANJA POKROVČKOV

Tudi v letošnjem šolskem letu, smo se odločili, da bomo v okviru projekta EKO ŠOLA zbirali pokrovčke. Zbrane pokrovčke bomo podarili društvu VESELE NOGICE, ki pomaga otrokom z motnjami v duševnem razvoju.

Zato naprošamo vse otroke, starše, stare starše, tete in strice, da nam pri tem projektu tudi pomagajo in z majhnimi dejanji naredijo nekaj velikega.

Plakat

več…

(Skupno 7.191 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost