Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si
KOLESARSKA DIRKA PO SLOVENIJI

KOLESARSKA DIRKA PO SLOVENIJI

Približno ob 11.28 uri bodo prispeli v Puconce (prihod iz smeri krožišča Puconci – Sebeborci do križišča pri slaščičarni, mimo vrtca Puconci). Pot bodo nadaljevali na puconsko obvoznico skozi naselje Gorica in v Brezovcih mimo vrtca (11.34)…
 
Kolesarje bomo šli spodbujat skupaj z našimi učenci ter otroci in sicer na obeh straneh ceste (na pločniku) od gostilne Kuhar-Kosi naprej proti občinski zgradbi.
 
SKRIVNOSTNI MORSKI SVET

SKRIVNOSTNI MORSKI SVET

Z učenci 1. a razreda smo sodelovali na UHU-jevem kreativnem nagradnem natečaju »Skrivnostni morski svet«. Iz odpadnih in naravnih materialov smo izdelali akvarij. 5-članska komisija je naš izdelek uvrstila med 13 najboljših in nas nagradila s praktičnimi nagradami in knjigo založbe Mladinska knjiga. Vsi nagrajeni izdelki bodo objavljeni v julijski  izdaji revije Pogled.

Učiteljica Tanja Šalamon

fotografije

Atletsko tekmovanje

Atletsko tekmovanje

V sredo, 5. 6. 2024, je v Slovenski Bistrici, potekalo državno atletsko tekmovanje, na katero sta se uvrstila in uspešno nastopila tudi naša učenca.

Tanaja Černi je tekmovala v teku na 60 m in se uvrstila med 20 najboljših osnovnošolskih tekačic v Sloveniji.

Še boljše pa se je odrezal Rene Bačič, ki se je v teku na 300 m uvrstil na 9. mesto, s svojim najboljšim časom 43,53.

Obema tekmovalcema čestitke za odličen nastop.

fotografije

več…

PLAVALNA ŠOLA V NARAVI – DEBELI RTIČ

PLAVALNA ŠOLA V NARAVI – DEBELI RTIČ

Četrtek, 6. 6. 2024

Športno obarvani četrtek …

Četrtkovo jutro smo začeli zelo aktivno. Po dobro opravljenem zajtrku smo opravili jutranje plavanje, nato pa se, po večini prvič, srečali s kajakom. Vožnja s kajaki je bila zanimiva, predvsem pa zabavna. Dopoldanske dejavnosti smo nadaljevali v borovem gozdičku, kjer smo se preizkusili v lokostrelstvu.

fotografije

več…

PRAZGODOVINSKA NASELBINA GRADIŠČE

PRAZGODOVINSKA NASELBINA GRADIŠČE

Učenci in učenke 6. razreda so si v okviru delnega kulturnega dne ogledali Prazgodovinsko naselbino Gradišče, ki prikazuje življenje ljudi izpred 5500 let. Naselbina se nahaja v občini Razkrižje na obrobju naselja Šafarsko.

fotografije

več…

Regijsko tekmovanje »11. KVIZ O NARAVI IN ČLOVEKU«

Regijsko tekmovanje »11. KVIZ O NARAVI IN ČLOVEKU«

Učenci naše  šole smo se udeležili regijskega tekmovanja »11. kviza o naravi in človeku«. Tema tekmovanja so v letošnjem letu bili travniki. Tekmovanje je potekalo v okviru Javnega zavoda Krajinski park Goričko. Regijsko tekmovanje je potekalo, 23. maja na gradu Grad.

več…

(Skupno 7.506 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost