Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si
ATLETSKO TEKMOVANJE

ATLETSKO TEKMOVANJE

Na področnem atletskem tekmovanju v Murski Soboti je 31. 5. 2023 sodelovalo 18 tekmovalcev in po odličnih nastopih so domov odnesli 5 medalj.
 
Vsem čestitamo za uspešne nastope.
 

več…

STROKOVNA EKSKURZIJA 9. RAZREDOV

STROKOVNA EKSKURZIJA 9. RAZREDOV

Strokovna ekskurzija za 9. razrede je potekala 20. aprila. 
Ogledali smo si Škocjanske jame, ki so vpisane v Unescov seznam svetovne dediščine. Po številnih stopnicah smo se spustili vse do kanjona reke Reke.
 

več…

ŠPORTNI DAN ZA UČENCE

ŠPORTNI DAN ZA UČENCE

V četrtek 25. 5. 2023 bo športni dan za učence od 6. do 9. razreda. Pomerili se bodo v atletskem mnogoboju. Discipline so naslednje: tek na 60m, tek na 80m z ovirami, tek na 300m, skok v daljino, met vorteksa in suvanje krogle.

fotografije

več…

EKSKURZIJA OSMIH RAZREDOV

EKSKURZIJA OSMIH RAZREDOV

Učenci 8. razredov so v petek, 19. 5. 2023, v okviru tehničnega dne bili na strokovni ekskurziji v Šempetru in Celju. Ogledali so si Rimsko nekropolo, jamo Pekel in Stari grad Celje.

fotografije

POMLADNI VEČER S KNJIGO

POMLADNI VEČER S KNJIGO

V petek, 12.5.2023, smo imeli na šoli Pomladni večer s knjigo. Na dogodek so bili povabljeni vsi učenci naše šole, ki so v tem šolskem letu opravili Bralno značko. Povabilu se je odzvalo devetdeset učencev in skoraj vsi so tudi prišli.

fotografije

več…

SREBRNA SOVICA ZA MLADO RAZISKOVALKO

V ponedeljek, 15. maja 2023, sta Gimnazija Murska Sobota ter Srednja poklicna in tehniška šola gostili 57. srečanje mladih raziskovalcev Slovenije, ki ga organizira Zveza organizacij za tehnično kulturo Slovenije – ZOTKS. več…

(Skupno 5.104 obiskov, današnjih obiskov 2)
Dostopnost