Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

Dragi učenci, spoštovani starši!

Verjamemo, da ste že po nekaj dneh za štirimi stenami začeli šolo pošteno pogrešati. Verjemite, da tudi mi pogrešamo vas!

Nastala situacija je skrajno resna in prav je, da se v teh težkih trenutkih strogo držimo priporočenih navodil strokovnjakov. Ostanimo torej doma in si čas organizirajmo kar se da učinkovito in prijetno. Del dneva posvečajmo rednemu šolskemu delu – učenju, del dneva pa namenimo sebi in svojim ožjim družinskim članom in se posvetimo stvarem, ki nas osrečujejo in za katere prej morda nismo našli dovolj časa.

Ne pozabimo se gibati, vzemimo si čas za družabne igre, poglejmo kakšen dober film ali risanko, preglejmo naše foto albume in obujajmo lepe spomine, pojmo, plešimo, pripovedujmo si zgodbe in šale, rišimo, pišimo dnevnik ali pisma prijateljem (pa jim bomo vse pokazali, ko bo najhuje za nami), pogovarjajmo se, skupaj opravljajmo hišna dela, pomagajmo si, bodimo strpni, spoštujmo se, imejmo se radi in predvsem skrbimo za svoje zdravje.

Učenci, ste pred velikim izzivom, saj vstopate v sistem drugačnega šolskega dela. Naj vam bo ponujena oblika pouka izziv.

Gradiva za pouk na daljavo so objavljena na šolski spletni strani (“Delo na daljavo”).

Delo pri posameznem predmetu je pripravljeno tako, da ga lahko razdelite na več dni. Naredite si svoj urnik (predlog).

Naloge opravite v svoje zvezke/delovne zvezke/urejevalnike besedil – Word ali pa jih rešujte interaktivno. Nalog ni potrebno tiskati.

V primeru nejasnosti oziroma težav pri obravnavani snovi kontaktirajte in povprašajte svoje učitelje preko elektronske pošte. Le-ti vam bodo med 8. in 14. uro z veseljem odgovorili na vaša vprašanja.

Spoštovani starši, spodbujajte svoje otroke k domačemu delu in jim pomagajte pri organizaciji dela. Za strokovno razlago snovi in pojasnila pa smo zadolženi učitelji – naj nas učenci sprašujejo. Za vso pomoč in podporo pri tem se vam zahvaljujemo.

Dragi učenci, želimo vam, da bi vam uspelo kar se da najbolje organizirati čas in delo ter da bi si zmogli vsak dan pričarati obilo trenutkov sreče.

V upanju, da bo kar se da hitro spet vse teklo po ustaljenih tirih, vas lepo pozdravljamo.

Bodite zdravi. Ostanite doma.

 

(Skupno 181 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost