Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

Dejavnosti:

  1. smučanje na Rogli,
  2. sankanje na Rogli – odpade,
  3. drsanje na drsališču v Murski Soboti in
  4. zimski pohod – v okolici Puconcev.

Zimski športni dan bo izveden 21. januarja 2020.

  • Smučanje na Rogli – smučanja se lahko udeležijo učenci, ki znajo smučati in so že smučali na smučiščih z vlečnicami in sedežnicami ter imajo ustrezno smučarsko opremo. Za učence je smučarska čelada obvezna. Soglasje velja za samostojno smučanje pod nadzorom učiteljev. Učenci so se dolžni obnašati v skladu s predpisi, ki veljajo na smučiščih in po navodilih učiteljev. Cena je 12,50  evrov za smučarsko karto in približno 13,00 evrov za prevoz.
  • ODPADE – Sankanje na Rogli – Poleg primernih toplih zimskih oblačil učenci vzamejo s sabo svoje sani in sicer takšne, ki so primerne za večje sankališče in s katerimi ne ogrožajo svoje varnosti  in varnosti drugih, »krožniki« in podobne stvari so prepovedani. Priporoča se uporaba čelad. Soglasje velja za samostojno sankanje pod nadzorom učiteljev. Učenci so se dolžni obnašati v skladu s predpisi, ki veljajo na sankališčih in po navodilih učiteljev. Cena avtobusa približno 13,00 evrov.
  • Drsanje na drsališču v Murski Soboti. Potrebno je vsaj osnovno začetno znanje drsanja.  Poleg primernih toplih zimskih oblačil so obvezne čelade (smučarske ali kolesarske) in rokavice. Cena za izposojo drsalk je 2,00 evra, če imajo svoje drsalke ne plačajo nič.  V eno smer učenci opravijo pohod, v drugo pa se peljejo z avtobusom. Učenci so se dolžni obnašati v skladu s predpisi, ki veljajo na drsališču in po navodilih učiteljev.
  • Zimski pohod – učenci opravijo pohod v okolici Puconcev. Učenci so se dolžni obnašati v skladu s cestno prometnimi predpisi in po navodilih učiteljev.

Za vse učence velja, da se športnega dne udeležijo oblečeni primerno za zimske aktivnosti na prostem in da se od skupine ne smejo oddaljevati in so dolžni upoštevati navodila učiteljev.

Športni pedagogi

(Skupno 230 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost